Maatwerk bimini-top

Bij Bimini-top.nl kunt u ook bimini-tops op maat laten maken, geheel volgens uw eigen wensen.

Hierbij heeft u een vrije keuze in de afmetingen en in de materiaal- en kleurkeuze.

De buizenframes voor de maatwerk bimini-tops maken wij altijd van roestvaststaal 316 kwaliteit. Hierbij kunt u kiezen voor 22mm. of 25mm. buis. Ook kunt u zelf het dek beslag kiezen voor de montage op de boot.

De tops kunnen wij maken van verschillende doeken. Uiteraard kunt u kiezen voor een acryldoek van Sauleda of Sunbrella, maar ook kunt u kiezen voor een polyesterdoek zoals Weathermax, Odyssey of Outguard. Ook is het mogelijk om de top uit te voeren in een pvc doek. Hiervoor gebruiken wij meestal Valmex Nautimar of Ferrari Stamoid. Deze polyester- en pvc doeken zijn licht in gewicht en goed opvouwbaar.

Om de bimini-top mooi en netjes te kunnen opbergen wordt er een hoes met ritssluiting bijgeleverd in hetzelfde doek en kleur als de top. Ook worden er 4 spanbanden met rvs gespen en rvs bimini haken meegeleverd om de bimini-top mooi en goed te kunnen spannen.

Ook als u een bimini-top wenst die een afwijkende vorm heeft dan gebruikelijk, dan kunt u een aanvraag voor een maatwerk bimini-top bij ons doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bimini-top waarbij de voorkant en de achterkant niet even breed zijn. Of de top moet langer worden dan gebruikelijk of u heeft een zeilboot en heeft een aangepast model nodig wegens verstagingen die in de weg zitten etc.

Extra lange bimini-top

Wilt u meer informatie of wilt u een prijsopgave voor een maatwerk bimini-top? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Afmetingen bimini-top